Avaleht Foorum Ajakiri «Vaatleja» Tähistaevas Maailm Õpik Astronoomia Facebookis Astronoomia Twitteris
None

Ajakiri «Vaatleja» ilmub nüüdsest Astronoomia.ee lehel

Taavi Tuvikene | 29.11.2009

Ajakiri «Vaatleja», mis seni ilmus aadressil vaatleja.obs.ee, kolib alates 30. novembrist 2009 Astronoomia.ee veebikeskkonda. Muutuse tulemusena hakkab «Vaatlejas» ilmuma rohkem astronoomiauudiseid, kuid alles jäävad ka artiklid Eesti tähistaevast ja teated tulevastest sündmustest. Ajakirja uueks aadressiks on www.astronoomia.ee/vaatleja.

«Vaatleja» kirjutised hakkavad ilmuma kolmes rubriigis: «Uudised», «Artiklid» ja «Teated». Uudisterubriigis vahendame uudiseid nii maailma suurimate teleskoopidega tehtavatest avastustest kui Tartu Observatooriumi teadlaste tegemistest. Artiklite rubriik on mõeldud pikemate teemakäsitluste jaoks. Üksikute ürituste eelinfo leiab aga edaspidi Astronoomia.ee ürituste kalendrist lehe paremas veerus.

«Vaatleja» tabelid Päikese, Kuu ja planeetide kohta ilmuvad Astronoomia.ee lehele korraga terveks kalendriaastaks. Lisaks on plaanis pakkuda mitmeid püsitabeleid planeetide, tähtede ja tähtkujude kohta.

Kommentaare «Vaatlejas» ilmunud kirjutiste kohta ning arvamusi selle kohta, kuidas ajakirja paremaks muuta, ootame Astronoomia.ee foorumis.