Nibiru

Vestlusring astronoomiast, vaatlemisest ja sellest, mis parasjagu taevas näha on

Nibiru

PostitusPostitas Orion10 » 01 Juuni 2008, 08:47

Ma tahaksin teada, et mis asi on Nibiru. Ma leidsin selle internetist. Youtubes räägiti Maa hävingust ja aastast 2012 ning 11. planeedist. Aga mis asi see Nibiru siiski on. On see täht või planeet, asteroid või komeet jne. Aga mis see Nibiru siiski on.
Orion10
 
Postitusi: 11
Liitunud: 18 Veebruar 2008, 19:08

Re: Nibiru

PostitusPostitas Anonymous » 02 Juuni 2008, 10:37

See on mingi imelik pooltäht millel on oma süsteem... planeedid jne.

See tuleb hävitab maa millalgi... ilmselt kui aasta on 2012, siis öeldakse, et see natike hilineb. Nasa ütles, et see on jama, mida teised ajavad, et nemad vaatavad nibirut teleskoopidega jne.
Anonymous
 

Re: Nibiru

PostitusPostitas Anonymous » 18 Oktoober 2008, 17:27

NASa vaatleb seda lõunapooluselt.sealt on seda teleskoobiga näha.2009 on palja silmaga
Anonymous
 

Re: Nibiru

PostitusPostitas Tõnis » 23 Oktoober 2008, 14:46

Aga kus on viited?!? Praegu on tegu "naised saunas rääkisid" jutuga!
Tõnis
 
Postitusi: 426
Liitunud: 09 Veebruar 2006, 02:06
Asukoht: Tõravere / Tartu

Re: Nibiru

PostitusPostitas KuuKulgur » 27 Märts 2009, 22:20

Ütleks lühidalt, et see jama, mis Nibiru ümber "tänu" "uurivale ajakirjandusele" ja veidrate uskumustega inimestele lahti on läinud, väärib sama palju tõsist arutelu nagu näiteks purjus inimese jutt teda tülitavatest kuraditest või ufonautidest. Kui mingit tähelepanu osutada, siis vast meditsiinilist, aga me pole selle ala asjatundjad.

Teine asi on see, et kui mingi hirmu ja õuduse jutt kord juba lahti on lastud, siis kipub see iseennast paljundama ja kui seda vohavat umbrohtu ei tõrju, siis paraku võivad tagajärjed mõne jaoks traagilised olla. Näiteks tegid ühed inimesed seoses Hale-Boppi komeedi taga varitsema pidanud ufonautide laevaga massienesetapu.

Maailmalõpu lugude taga on inimlik lihtsameelsus, kergeusklikkus, tähelepanuvajadus, üksildustunne, soov end tähtsaks teha, püüd rikkaks saada (müüakse 2012 T-särke, varjendeid, ellujäämiskursusi jne), omandada inimeste üle mõjujõudu ja soov nendega manipuleerida.

Muidugi - on olemas ka täiesti tõsiseltvõetavad stsenaariumid, kuidas meie maakerast võib elukõlbmatu koht saada, sealhulgas kokkupõrge piisavalt suure kosmilise kehaga. Aga jutt Nibirust, mis on Jupiteri suurune, mis asub väga elliptilisel orbiidil, et ulatub kaugele Pluuto orbiidi taha ja millel on mõistuslik elu ja mille tulekust NASA teab, aga varjab, on puhtakujuline ubmluujutt, mille tõsise näoga levitamine on vastutustundetu.

Õnneks on Eestis ka mõned blogid, kus Nibiru asja skeptiliselt suhtutakse.
KuuKulgur
 
Postitusi: 75
Liitunud: 18 August 2006, 16:33

Re: Nibiru

PostitusPostitas aan » 09 August 2009, 21:54

Jutud Nibirust nagu ka teised taolised lood - UFOd, kummitustemajad, poltergeistid ja muu selline, näitavad selgelt meie ühiskondliku teadvuse ebaküpsust. Kuulujuttude leviku soodustamise asemel võiksime parem püüda neid tõkestada. On küllalt tõelisi saladusi, millele pole veel selgitust ja mida tuleks tegelikult uurida.
Meenub, et mingi aeg tagasi oli televisioonis juttu, et kaameraga on fikseeritud (vist Tallinnas mingi hoone keldris) luustike iseeneslik liikumine. Vaat see nähtus vääriks uurimist. Muidugi oleks sinna sattumine selle ajal päris õudne ja see võiks ka tõeliselt eluohtlik olla, sest need võivad olla näiteks robotid, millele antud käsk kõrvaldada tunnistajad... Kuid see oleks täiesti reaalne nähtus, kui see kinnitust leiaks, millel ka täiesti reaalsed põhjused. Nii ka kõigi teiste nn. üleloomulike jõudude korral. Minu meelest on lihtsalt mõttetu pidada taolisi nähtusi üleloomulikeks - kui need on reaalsed, siis on need ka täiesti loomulikud, on vaid
seletamatud. Üleloomulikuks võiks pidada vaid seda, et isegi praegu veel usutakse
üleloomuliku olemasolu, s.t. seda, et on asju mida ei saagi kunagi mõista.
aan
 
Postitusi: 35
Liitunud: 11 Juuli 2009, 17:31

Re: Nibiru

PostitusPostitas aan » 03 Aprill 2010, 20:30

Täiesti juhuslikult avastasin, kust Nibiru pärit on. Lugeda võib siit:
http://nakanune.babikov.com/Articles/Re ... overy.html
Siin leidub muudki huvitavat. Igatahes võime juba väga varsti vaadata, mis edasi saama hakkab"
aan
 
Postitusi: 35
Liitunud: 11 Juuli 2009, 17:31

Re: Nibiru

PostitusPostitas greeny » 04 Aprill 2010, 22:36

Hmm, ma tean üht inimest kes kannatab nibiru-vaimustuse all (ta vaimustub kõigest mis sisaldab mustaks värvitud küüsi ja kondiseid pikkade mustade juustega inimesi kes on "diip"). on tore narrida teda et no kui selle aasta mais pidi see palja silmaga nähtav olema siis kuidas ta juba praegu pole teleskoobiga nähtav.
greeny
 
Postitusi: 36
Liitunud: 06 Veebruar 2010, 15:39

Re: Nibiru

PostitusPostitas aan » 22 Detsember 2010, 00:10

Aeg otseseks küsimuseks meie vaatlejatele, eelkõige professionaalselt tegelejatele: millised on tingimused Nibiru pinnal?
aan
 
Postitusi: 35
Liitunud: 11 Juuli 2009, 17:31

Re: Nibiru

PostitusPostitas mart » 22 Detsember 2010, 10:09

Nibiru vaatlemiseks on vaja spetsiaalset teleskoopi. Mul on sellisid 3 ja need on müügiks. Hind on 999 EEK. Kui võtad 250 EEK'ise Nibiru särgi, saad teleskoobi 50 EEK odavamalt. Juhin tähelepanu asjaolule, et "Teleskoop" on testitud hambapasta reklaamidest tuntud laboratooriumi poolt. Järelikult on kõik vinks-vonks. Isegi Dr. Stupiido allkirjaga paber on kaasas.
Nibiru teleskoobi saab ka ise kokku panna. Vaja on tualettpaberi rulli ja toidukile ning Omega osakestest tehtud läätse. Joonise võin saata 299 EEL eest, lääts maksab 700 EEK’i ... :shock: Osta täna ja saa saad kaasa ka Nibiru asukohta näitava taevakaardi, mis maksab AINULT 250 EEK!

Ühesõnaga, kui sa tahad petta saada, siis tasuks kindlasti uskuda kõike, mida netis kirjutatakse. Kindlasti tasuks ka igasugu jama eest maksta.
Mida absurdsem vale, seda lihtsam on seda uskuda...

:lol:
mart
 
Postitusi: 326
Liitunud: 21 Märts 2010, 12:53

Re: Nibiru

PostitusPostitas aivar1 » 22 Detsember 2010, 13:01

tere. olen lugenud ühe täiesti ehtsa astrofüüsiku uurimusest seoses ufo fenomeniga. nimelt küsitleti mitmeid erinevaid meeskondasid kes kasutasid maailma arvestavate teleskoopide vaatlus aegasid. hawaiil ja mujal. 1 aastase perioodi kestel ei registreeritud üldiselt mitte mingisugust paranormaalset liikumist. vaatlused toimusid väga tiheda graafikuga kuna suured torud on üldiselt bronnitud stabiilselt. siiski andis üks tiim positiivse tulemuse, teateid oli ja mitte üks. hiljem selgus et astronoom on olnud või oli seotud okultsete tegevustega. ühesõnaga kodanik oli kergelt "diip". järeldus oli: fenomen eksisteerib reaalselt. kuid avaldub enamasti just sellise taustaga inimeste puhul. igaljuhul ei ole okultse tegevuse praktiseerimine ei vaimsele ega füüsilisele tervisele hea. miks selline tegevus avaldab "nägemused" on aga juba hoopis muu teema. kõikidele nibiru otsijatele ja püramiidi kummardajatele aga tunnen kaasa...
aivar1
 
Postitusi: 39
Liitunud: 29 Jaanuar 2010, 10:44

Re: Nibiru

PostitusPostitas olari » 08 September 2011, 16:52

Kas kellelgi on viitsimist pilk peale visata (vajalik google konto) ja kommenteerida kui usutav üks 117 lk-ne dokument Nibiru kohta tundub? Ja kui Google Sky's on planeedi asukoht antud, et kas siis seda teleskoobi abil leida ka on võimalik?

Dokument ise siin - https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... n_US&pli=1
olari
 
Postitusi: 2
Liitunud: 08 September 2011, 16:39

Re: Nibiru

PostitusPostitas olevtoom » 08 September 2011, 17:01

olari kirjutas:Kas kellelgi on viitsimist pilk peale visata (vajalik google konto) ja kommenteerida kui usutav üks 117 lk-ne dokument Nibiru kohta tundub? Ja kui Google Sky's on planeedi asukoht antud, et kas siis seda teleskoobi abil leida ka on võimalik?

Dokument ise siin - https://docs.google.com/viewer?a=v&pid= ... n_US&pli=1

Usutavuse määramiseks piisab kahe esimese lause lugemisest. Võib-olla edaspidi saaks veel rohkem nalja, aga aega kulub liiga palju.
olevtoom
 
Postitusi: 5
Liitunud: 26 Märts 2011, 18:18
Asukoht: Tartu

Re: Nibiru

PostitusPostitas olari » 09 September 2011, 08:20

2 esimest lehekülge võib täiesti ignoreerida ja tegelikult põhiküsimus oleks, et kas keegi on seda teavaosa (lk 4) vaadelnud ja mida sealt paistab ning kas ja kui palju selline taevakeha teisi planeete mõjutab (jupiteri torm (lk 8), saturni uus rõngas (lk 9) ja kalde muutus (lk 10), mõju asteroidide vööle (lk 24)).
olari
 
Postitusi: 2
Liitunud: 08 September 2011, 16:39


Mine Tähistaevas ja Universum

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

cron